Home De troeven van Brasserie The Rambler

Zin in een gezellige sfeer, even weg uit de drukte?

Of u nu gaat voor een lekkere dagschotel, een zomerse coupe brésilienne of een menu, bij The Rambler bent u aan het juiste adres. Onze chef-kok tovert de traditionele Vlaamse keuken op tafel, met hier en daar een buitenlandse toets. Kwalitatieve gerechten met verse producten in een gezellig stijlvol kader. Dat zijn de kernwaarden van Brasserie The Rambler.

In de schaduw van het station

spiegel, sfeer, restaurant, tafels, gezelligOnze brasserie is gelegen op het stationsplein van Gent Sint-Pieters. Het is de ideale brasserie voor reizigers of een ontmoetingsplaats voor wie comfortabel wil wachten op iemand die van de trein komt.

Uitbaters Steven en Christine worden bijgestaan door een vriendelijk en geëngageerd team dat u een zorgeloze, heerlijke maaltijd zal voorschotelen.

Gezellig tafelen

In de zomer zit ons zonnig terras vol met gasten die van een dagschotel willen genieten voor ze aan hun uitstap beginnen. Ons terras is een oase van rust op de hoek van het gezellig drukke stationsplein. bar, restaurant, gin, wodka, cocktails, dranken The Rambler is alle dagen open vanaf 11u tijdens de frissere dagen (winter) of vanaf 10u in het zomerseizoen. Onze keuken is doorlopend open van 11u30 tot 22u! U kunt dus op elk moment van elke dag en het hele jaar door bij ons terecht voor een hapje en een drankje.

Zelf eens proeven van onze heerlijke gerechten? Bekijk dan onze kaart!